Sjtadshaof

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
122 - 397m2

Over dit project

Woningen fase 2 verkocht! U kunt eventueel aangeven dat u interesse heeft in fase 3. Dan kunnen wij u informeren zodra de verkoop van start gaat.

Ruimte om te groeien en te bloeien

Sjtadshaof ligt aan de rand van Roermond, waar de stad overgaat in het landelijke gebied. Het plan is dan ook ruim opgezet, met volop groen, plekken om te wandelen en voor kinderen om te spelen.

De buurt wordt aan verschillende kanten omringd door bomen, plantsoenen en de Neelderbeek. En in het midden komt een parkje. De groene stukken zijn bovendien met elkaar verbonden zodat je gemakkelijk een wandelingetje kunt maken door het groen.

Snel op de (snel)weg

Waar je ook naartoe wilt, vanuit Sjtadshaof ben je snel op weg. De buurt licht dichtbij de aansluiting naar de A73, je bent dus in no-time in Noord- en Zuid-Limburg. Ideaal als je graag lekker mobiel bent. Ook met het openbaar vervoer ben je snel in hartje stad of op treinstation Roermond.

HET HELE LEVEN NAAST DE DEUR

Grenzend aan Roermond-Oost heb je in Sjtadshaof alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Het buurtwinkelcentrum met supermarkt en verschillende speciaalzaken ligt zo'n beetje om de hoek. Zin om de stad in te gaan? Je zit vanuit Sjtadshaof ook zo in de historische binnenstad van Roermond.

Met één been in het buitengebied

Heb je graag alle gemakken van de stad in de buurt, maar ga je ook graag de natuur in? In Sjtadshaof sta je eigenlijk al met één been in het groene buitengebied. Pak de fiets en voor je het weet sta je in de uitgestrekte bossen van Nationaal Park De Meinweg.

WONEN ANNO NU, Een buurt geïnspireerd door jou

De architecten hebben zich laten inspireren door de ideeën van 99 mensen die graag in Sjtadshaof willen gaan wonen. Bij de plannen voor Sjtadshaof hebben we goed geluisterd naar de wensen van de mogelijke toekomstige bewoners. Veel geïnteresseerden hebben hun woonwensen doorgegeven via onze online enquête. Zo zijn bijvoorbeeld de woningtypes, de prijsklassen, energiezuinigheid en uitbreidingsopties afgestemd op de behoeften van de potentiële Sjtadshaof-bewoners. Grote kans dus dat Sjtadshaof jouw ideale buurt wordt!

Het resultaat: vier verschillende woningtypes, van geschakeld tot halfvrijstaand en vrijstaand. Stuk voor stuk bijzondere woningen, met een tijdloze architectuur, stoere materialen en verrassende details. En natuurlijk met een ruime eigen tuin, waar je heerlijk geniet van het buitenleven. In Sjtadshaof is het eigentijds en duurzaam wonen met alle comfort en woongemak van een nieuwbouwwoning anno nu.

Inmiddels is de eerste fase van 11 woningen gereed. In deze fase is nog een huis te koop, dit is kavel 6 (Ellingtonstraat 29): een vrijstaand woonhuis met garage. Dit huis kan per direct opgeleverd aan de nieuwe bewoner opgeleverd worden.

De verkoop van fase 2 is van gestart: deze bestaat uit 22 woningen (hoek- en rijwoningen, 2^1 kapwoningen en vrijstaande woonhuizen).

8 HOEK- EN TUSSENWONINGEN in Sjtadshaof

Deze woningen hebben een fijne, zonnige tuin en een woonoppervlakte van maar liefst 110 m2. Dit zijn slechts twee van de pluspunten van deze comfortabele hoekwoningen. Maar er is meer. Wat dacht je van drie slaapkamers en een vaste trap naar de tweede verdieping? Vanuit de keuken heb je fijn zicht op de straat. De ruime L-vormige woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Deze hoek- en tussenwoningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en ze zijn voorzien van PV-panelen op het dak! De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van HR++-beglazing. Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een prefab houten buitenberging en geeft het mandelig achterpad toegang tot de ruime tuin.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee deze woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!


Fase 2: 6 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

Halfvrijstaand wonen aan de rand van de stad. Hier geniet je van het buitenleven en je welverdiende rust maar heb je wel alle voorzieningen om de hoek.
Met een inhoud van 440 m3 en een woonoppervlakte van 110 m2 zijn deze twee-onder-een-kapwoningen beslist ruim te noemen. Deze 6 woningen beschikken over een garage. Ze kenmerken zich verder door veel lichtinval. De open en L-vormige woonkamer zorgt voor volop contact tussen je medebewoners. De keuken is gelegen aan de voorzijde en bidet zicht op de straat. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een prima badkamer. Met een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, hier kan nog een vierde slaapkamer gemaakt worden.

Deze 6 twee-onder-een-kap-woningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zijn ze voorzien van PV-panelen op het dak! De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van HR++ beglazing. Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een grote gemetselde buitenberging welke is voorzien van een garagepoort.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee de woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!


FASE 2: 2 VRIJSTAANDE WONINGEN Comfortabel en stijlvol wonen met volop ruimte om je heen.
Voor jezelf en je gezin, gasten, hobby's en misschien wel je thuiskantoor.

Deze woningen zijn gelegen op een hoek en bieden veel privacy . De open structuur van de woonkamer en de keuken versterken het gevoel van ruimte nog eens extra. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een aan de voorzijde en twee aan de achterzijde. Op de ruime tweede verdieping kan een vierde slaapkamer, een studeerruimte of een logeerkamer gerealiseerd worden. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Deze ruime vrijstaande woningen worden gebouwd met een prefab betonnen bouwsysteem en worden standaard voorzien van een HR-ketel, vloerverwarming op de begane grond én op de 1e verdieping, een CO2 gestuurd ventilatiesysteem en zijn ze voorzien van PV-panelen op het dak! Daarnaast beschikken deze woningen standaard over een grote gemetselde buitenberging welke is voorzien van een garagepoort.
De zeer goede luchtdichtheid waarmee de woning wordt gebouwd, zorgt in combinatie met de vloerverwarming, voor een zeer lage energierekening en een aangename en constante binnentemperatuur.
Door de vele optiemogelijkheden is het daarnaast mogelijk om de woning helemaal naar uw eigen wensen aan te passen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sjtadshaof
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden