Actueel

Nieuws

Maak je nieuwbouwwoning in Roermond groener met duurzaam kunstgras Lokaal nieuws vrijdag 17 mei 2024

Maak je nieuwbouwwoning in Roermond groener met duurzaam kunstgras

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt, staat Top Kunstgras aan de frontlinie met de lancering van Just Green, een volledig recyclebaar kunstgrasproduct. Dit baanbrekende initiatief markeert een belangrijke stap voor de kunstgrasindustrie en weerspiegelt het idee dat een betere wereld begint bij onszelf. Door Just Green introduceert TopKunstgras circulariteit als een essentieel element in hun assortiment, iets wat tot nu toe ontbrak. Hier profiteer je van als je een nieuwbouwhuis in Roermond laat bouwen. Je leest hieronder meer over het recyclebare kunstgras van Top Kunstgras en hoe je er profijt van hebt bij je nieuwbouwwoning.

De ontwikkeling van Just Green is het resultaat van een langdurige inzet voor duurzaamheid, zowel in bedrijfsvoering als in productontwikkeling, bij Top Kunstgras. Het bedrijf heeft zich ingespannen om een kunstgras te creëren dat niet alleen duurzaam is tijdens gebruik, maar ook aan het einde van zijn levensduur. In tegenstelling tot traditionele kunstgrassoorten, die vaak uit verschillende materialen bestaan en daardoor moeilijk te recyclen zijn, bestaat Just Green uit 100% hetzelfde materiaal. Deze eigenschap maakt het mogelijk om het kunstgras na gebruik hoogwaardig te recyclen, waardoor het een tweede leven kan krijgen in de vorm van nieuwe producten zoals lampenkappen, tuinornamenten, picknicktafels, of zelfs nieuw kunstgras.

Natuurlijk gebruik je het recyclebare kunstgras eerst in de tuin van je nieuwbouwwoning in Roermond. Je ervaart dan diverse voordelen. Just Green valt namelijk niet alleen op vanwege zijn recyclebaarheid, maar ook vanwege zijn esthetische kenmerken. Het kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, dankzij een combinatie van groentinten, en voelt bijzonder zacht aan. Deze eigenschappen maken Just Green tot een van de meest aantrekkelijke en comfortabele kunstgrasvarianten in het aanbod van Top Kunstgras. Bovendien beschikt het product over een opmerkelijke waterdoorlaatbaarheid, die tot negen keer hoger is dan bij standaard kunstgras. Onder meer hierdoor is Just Green geschikt voor intensief gebruik, wat natuurlijk handig is met de fikse regenbuien die we in Roermond soms ervaren.

De toewijding aan duurzaamheid gaat bij Top Kunstgras verder dan alleen het product zelf. Het bedrijf heeft grote vooruitgang geboekt in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Het bedrijfspand en het magazijn worden voor 90% van hun energiebehoefte voorzien door zonne-energie, afkomstig van zonnepanelen op het dak. Extra energie wordt geleverd door windenergie uit de omgeving, en het gebouw is volledig onafhankelijk van gas. Verwarming in de winter en koeling in de zomer worden gerealiseerd door middel van een aardwarmtepomp, waardoor het bedrijf zijn energieverbruik minimaliseert en streeft naar een energieneutrale werking.

Ben je nu overtuigd van de voordelen van Just Green en wil je dat dit recyclebare kunstgras aangelegd wordt in de tuin van je nieuwbouwhuis in Roermond? In het kader van de introductie van het nieuwe product heeft Top Kunstgras een speciale promotie onthuld: gedurende heel 2024 wordt Just Green kunstgras gratis geïnstalleerd. Deze promotie benadrukt het streven van het bedrijf naar een duurzame toekomst en geeft klanten de gelegenheid om deel te nemen aan deze milieuvriendelijke revolutie zonder kosten voor de installatie.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden