Terug naar Project

Type A

Aan de rand van Neeldervelt worden aan de nieuwe straten Techelkuylen en De Tegelarije, 15 vrijstaande villa’s op ruime percelen aangeboden. Deze woningen kenmerken zich door hun eigentijdse architectuur verdeeld over vijf verschillen woningtypes. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld met zowel moderne woningen als karakteristieke woningen.

Type A is een moderne woning met een lichte gevelsteen en mooie donkere hardhouten kozijnen.

De begane grond biedt naast de ruime living met woonkeuken, een mooie entreehal en een inpandige berging voorzien van sectionaalpoort.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een separaat toilet en een techniekruimte gesitueerd.

De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verleiden. Samen met Siematic en Goergen keukens uit Stein hebben we een fraai keukenontwerp voor deze woning gemaakt. Een keuken die gezien mag worden!

Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor een stevige en robuuste basis die past bij het ontwerp van de woning. De complete badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad en een inloopdouche met sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hansgrohe.

De woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de lucht-warmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Door de energiezuinig warmte-terug-win-ventilatie is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Naast de praktische indeling zijn tal van mogelijkheden om uw woning naar uw wens in te delen. Zo is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken en geheel naar wens af te werken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
C19 - 620 m2 148 m2 4 575 m3 Verkocht
C23 - 415 m2 148 m2 4 575 m3 Verkocht