Terug naar Project

De Parel

Aan de rand van Neeldervelt worden aan de nieuwe straten Techelkuylen en De Tegelarije, 15 vrijstaande villa’s op ruime percelen aangeboden. Deze woningen kenmerken zich door hun eigentijdse architectuur verdeeld over vijf verschillen woningtypes. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld met zowel moderne woningen als karakteristieke woningen.

De Parel kenmerkt zich door zijn hoekoriëntatie die telkens gesitueerd is op bijzondere plekken binnen het Neeldervelt. Deze royale gezinswoning heeft maar liefst 3 woonlagen en wordt uitgevoerd met een witte gevelsteen.

De begane grond biedt naast de ruime living met woonkeuken, een mooie entreehal en een inpandige berging voorzien van sectionaalpoort.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een separaat toilet en een techniekruimte gesitueerd.

De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden. Deze grote ruimte kan gebruikt worden als fitnessruimte, thuiswerkplek of ingedeeld worden met 2 slaapkamers en een extra badkamer.

De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verleiden. Samen met Siematic en Goergen keukens uit Stein hebben we een fraai keukenontwerp voor deze woning gemaakt. Een keuken die gezien mag worden!

Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor een stevige en robuuste basis die past bij het ontwerp van de woning. De complete badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad en een inloopdouche met sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hansgrohe.

De woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de lucht-warmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Door de energiezuinig warmte-terug-win-ventilatie is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Naast de praktische indeling zijn tal van mogelijkheden om uw woning naar uw wens in te delen. Zo is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken en geheel naar wens af te werken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 579.500,- tot € 594.000,-
Kavel 510 m2 tot 615 m2
Woonoppervlakte 190 m2
Inhoud 727 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
C15 € 594.000,- 615 m2 190 m2 5 727 m3 Te Koop
C25 € 579.500,- 510 m2 190 m2 5 727 m3 Te Koop
C29 - 595 m2 190 m2 5 727 m3 Verkocht