Terug naar Project

Type B

Aan de rand van Neeldervelt worden aan de nieuwe straten Techelkuylen en De Tegelarije, 15 vrijstaande villa’s op ruime percelen aangeboden. Deze woningen kenmerken zich door hun eigentijdse architectuur verdeeld over vijf verschillen woningtypes. Hierdoor ontstaat een gevarieerd straatbeeld met zowel moderne woningen als karakteristieke woningen.

Type B is een moderne woning met een royale begane grond en een set-back verdieping. De grijs genuanceerde gevelsteen in combinatie met de donkere hardhouten kozijnen en strakke vormgeving geeft deze woning een eigentijds karakter.

De begane grond biedt naast de ruime living met woonkeuken, een mooie entreehal en een inpandige berging voorzien van sectionaalpoort.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, een luxe afgewerkte badkamer, een separaat toilet en een techniekruimte gesitueerd.

De keuken wordt tegenwoordig vaak gezien als het hart van de woning. De plek waar we elkaar ontmoeten, verrassen, verwennen en verleiden. Samen met Siematic en Goergen keukens uit Stein hebben we een fraai keukenontwerp voor deze woning gemaakt. Een keuken die gezien mag worden!

Voor de sanitaire voorzieningen hebben we gekozen voor een stevige en robuuste basis die past bij het ontwerp van de woning. De complete badkamer is voorzien van twee wastafels, een ligbad en een inloopdouche met sanitair van Villeroy en Boch en kranen van Hansgrohe.

De woningen zijn all-electric en daarmee voorzien van de nieuwste duurzame technieken en hoogwaardige isolatie. Middels de lucht-warmtepomp wordt de woning voorzien van warmte ten behoeve van de wamwatervoorziening en de vloerverwarming. Door de energiezuinig warmte-terug-win-ventilatie is er altijd een comfortabel binnenklimaat in de woning.

Naast de praktische indeling zijn tal van mogelijkheden om uw woning naar uw wens in te delen. Zo is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken en geheel naar wens af te werken.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 509.200,- tot € 529.500,-
Kavel 620 m2 tot 780 m2
Woonoppervlakte 146 m2
Inhoud 568 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
C17 € 529.500,- 780 m2 146 m2 4 568 m3 Te Koop
C21 € 509.200,- 620 m2 146 m2 4 568 m3 Te Koop
C27 € 509.500,- 630 m2 146 m2 4 568 m3 Te Koop