Maasresidentie Roermond - Herten - UITVERKOCHT

Roermond - Herten
Actueel aanbod

€ 303.000,- tot € 549.000,-

Over dit project

UITVERKOCHT

Aan de jachthaven in Herten ontstaat een nieuw woonplan: Maasresidentie Roermond. Met appartementen en levensloopbestendige patiowoningen te midden van de Maasplassen en natuurgebieden. Hier geniet u elke dag van schitterende vergezichten over de jachthaven, de Maas, en het weidse Maasplassengebied.

Herten en Ool zijn springlevende dorpsgemeenschappen. Met een bruisend verenigingsleven en goede voorzieningen als basisscholen, verswinkels en supermarkten. Een dat alles op fietsafstand van de historische binnenstad van Roermond, met zijn vele monumentale gebouwen, gezellige pleinen en charmante winkelstraten. Roermond heeft alles in zich om heerlijk van het stadsleven te genieten: van bioscopen, theaters en restaurants tot sfeervolle markten en tal van evenementen. De stad heeft bovendien uitstekende verbindingen met alle windstreken.

Het plan bestaat uit vier kleinschalige appartementencomplexen en veertien patiowoningen. De ligging is zonder overdrijven uniek te noemen. Met het fenomenale uitzicht over de Maas en Maasplassen, het omringende groen, de rust van het dorp en tegelijkertijd de nabijheid van de stad. Zo wordt wonen elke dag een belevenis.

De bouw is gestart en zowel de patiowoningen als Maasappartementen zijn uitverkocht. Maar er zijn gelukkig nog enkele havenappartementen beschikbaar. Wacht dus niet te lang als u op deze schitterende locatie wilt wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maasresidentie Roermond - Herten - UITVERKOCHT
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
67 (waarvan 67 beschikbaar)
Prijs
€ 303.000,- tot € 549.000,-
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden