Akcros III

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Bouw gestart.

Aan de oever van de Roer verrijst hét stadspark van Roermond; Park Akcros. In dit park zullen straks in totaal drie kleinschalige appartementengebouwen staan. Akcros III is de derde en laatste urban villa, schitterend gelegen middenin het stadspark.

De bestaande monumentale bouwwerken "gebouw 1869" en de fabrieksschoorsteen zijn in ere hersteld en maken deel uit van het fraaie, groene park. Het elf appartementen tellende Akcros III bezit een grote architectonische schoonheid, en doordat het één extra woonlaag bezit is het de hoogste van het trio urban villa's, met een nóg magnifieker uitzicht.

Grenzend aan hartje centrum met al haar voorzieningen en gezelligheid, zicht op de Roer, omringd door groen en rust en met de ECI Cultuurfabriek met theater, kunst, film en culinaire topklasse om de hoek. De ruime appartementen zijn 109 m² tot maar liefst 375 m² groot. Alle appartementen hebben riante balkons of dakterrassen, met een grootte van 15 m² tot 55 m². Daarnaast heeft u maar liefst 2 parkeerplekken tot uw beschikking. Wat een comfort!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Akcros III
Koopwoningen
11

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden