Manhattan - Jazz City

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

€ 419.000,- tot € 855.000,-

Over dit project

WIJ ZIJN GESTART MET DE BOUW
We zijn begonnen! De bouw van Manhattan is gestart. Op 5 september 2018 verrichtte op spectaculaire wijze wethouder van Roermond, Angely Waajen-Crinsen en Ferdinand Gremmen, directeur van SDK Vastgoed bv, namens JazzCity BV de starthandeling.

Inmiddels is de garage gerealiseerd en zal er iedere twee weken een verdieping gerealiseerd worden. Tegen het einde van de zomer zal Manhattan haar hoogste punt bereiken.

De verkoop van de luxueuze appartementen en penthouses van het exclusieve Manhattan verloopt uiterst succesvol en ruim 80% ervan is verkocht. Er is nog slechts één penthouse beschikbaar.

Riante woonoppervlaktes, extra hoge plafonds en het ontbreken van dragende binnenmuren bieden u een ongekende vrijheid uw royale appartement geheel aan te passen aan uw eigen woonwensen en stijl. Topdesignmerken vervolmaken uw keuken en sanitair. Door de verdiepingshoge raampartijen en de fraaie, glazen balustrades rondom de zeer ruime balkons heeft u onbelemmerd een fenomenaal panorama.
U bent in een oogwenk zowel in het charmante, historische centrum met zijn stijlvolle winkels, gezellige terrassen en restaurants met de befaamde Limburgse gastronomie, als in de weidse natuur.

A VIEW OF HIGH-END LIVING
In de nieuwe skyline van Roermond verrijst Manhattan, de exclusieve en spraakmakende urban residence met 39 luxe penthouses en appartementen. Ruimtelijkheid, flexibiliteit en mooie, duurzame materialen smelten hier samen tot een ontwerp met een nautische uitstraling. Als een opgaande spiraal torent het gebouw boven Jazz City uit. Zie hoe aluminium panelen schitteren in de zon, in een speels patroon en steeds wisselend van kleur. De royale appartementen bieden u alle vrijheid voor uw eigen indeling. In uw eigen stijl. De ruime balkons van maar liefst 37 m2 benadrukken de karakteristieke vorm van Manhattan. Door de glazen balustrades en verdiepingshoge ramen hebt u onbelemmerd uitzicht over de stad, het landschap en prachtige wolkenluchten. Hier leeft u uw leven op uw manier. In alle vrijheid.

THE ESSENCE OF LUXURY
Extra hoge plafonds van 2,8m
Geen dragende binnenmuren, waardoor indeling makkelijk te wijzigen
Luxe design in keuken en sanitair, topmerken Miele, Siematic, Villeroy en Boch, Hansgrohe
Aanvullende airconditioning mogelijk
Keyless entry
Twee eigen parkeerplaatsen
Automatische toegangsherkenning parkeergarage
Elektrische energie via zonnepanelen
Optimale isolatie
Zonwerende beglazing

Meer informatie

Kenmerken

Project
Manhattan - Jazz City
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
39
Prijs
€ 419.000,- tot € 855.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden