't Bastion

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 450.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
73 - 145m2

Over dit project

In verkoop.

't Bastion telt zeventig appartementen met uiteenlopende situeringen, oppervlaktes en indelingen. Wat je woonwensen en behoeften ook zijn, als (toekomstig) stadsmens zul je je hier snel thuis voelen.

De veelzijdigheid van 't Bastion biedt volop mogelijkheden om te kiezen voor een woonruimte die perfect bij je past. Met appartementen van 73 tot 162 m2, met één, twee of zelfs drie slaapkamers. Gelegen aan de zonnige zuidkant, met zicht op de Roer, of juist aan de levendige stadskant.

Waar je ook in het Bastion wil wonen, je hebt altijd een vrij zicht op de omgeving. De eerste etage ligt 1,5 meter boven straatniveau, waardoor je in alle privacy kunt genieten van je eigen buitenruimte. Aan de achterzijde kijk je uit over het fraai aangelegde binnenterrein.

De appartementen in 't Bastion beschikken over één of twee privé-parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage, toegankelijk via een elektrisch bedienbare poort. Daar parkeer je je auto veilig, en bereik je via de lift snel en droog je woning.
De parkeergarage is ruim van opzet en aangenaam door toetreding van daglicht. De meeste appartementen hebben hier ook een ruime berging (enkele appartementen hebben een inpandige berging) voorzien van elektra t.b.v. een vriezer of E-bike.

We onderscheiden 10 type appartementen. De type's verschillen van elkaar door hun eigen verrassende indeling. Wat ze allemaal gemeen hebben is een prachtige afgewerkte badkamer én keuken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Bastion
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
70
Prijs
€ 215.000,- tot € 450.000,-

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden