Neeldervelt

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

€ 142.500,- tot € 520.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 159m2
Kaveloppervlak
133 - 401m2
Inhoud
375 - 673m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De mooie nieuwbouwwijk Neeldervelt is gelegen in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. Door het ruime aanbod aan voorzieningen én een prachtige natuurrijke omgeving heb je als bewoner het beste van beide werelden!

Van jong tot oud en van starter tot actieve senior. Neeldervelt heeft voor vrijwel iedereen en iedere woonwens iets te bieden. Naast dat de woningen garant staan voor optimale luxe en comfort, zijn een groot deel van de woningen ook nog eens levensloopbestendig. En wil jij liever zelf je droomwoning bouwen? Ook dat is mogelijk op de bouwkavels van Neeldervelt! Op dit moment zijn er elf vrije sector bouwkavels in verkoop, bekijk ze hier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Neeldervelt
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
22 van 33 beschikbaar
Prijs
€ 142.500,- tot € 520.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden