Roermond, Neeldervelt - 15 woningen

Roermond
Actueel aanbod

€ 469.500,- tot € 599.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
146 - 190m2
Kaveloppervlak
390 - 910m2
Inhoud
568 - 727m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Neeldervelt is een aantrekkelijke woonwijk in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek met alles in de buurt. Binnen het plangebied van ruim 10 hectare worden de komende jaren in totaal ongeveer 200 woningen gerealiseerd, waarvan diverse woningen inmiddels naar volle tevredenheid zijn opgeleverd.

Hoe wil jij wonen? In Neeldervelt heb je keuze genoeg. Naast projectmatige twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen biedt Neeldervelt ruimte voor vrije sectorkavels waar toekomstige bewoners zelf hun droomhuis kunnen bouwen.

De nieuwbouwwoningen bieden veel ruimte in en om het huis en zijn daarnaast duurzaam ontworpen, zodat bewoners nu én in de toekomst comfortabel en zorgeloos kunnen leven en wonen. Neeldervelt is een ruim opgezette woonwijk met veel groen en royale kavels.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roermond, Neeldervelt - 15 woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
15 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 469.500,- tot € 599.500,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden