Google AdWords uitbesteden

Neeldervelt

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Roermond - Roermond
Actueel aanbod

€ 979,- p.m. tot € 995,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 114m2
Kaveloppervlak
120 - 135m2
Inhoud
424 - 445m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

In de woonwijk Neeldervelt komen 30 hoevewoningen beschikbaar voor de verhuur. Deze huurwoningen worden opgeleverd in twee fasen, de eerste fase wordt opgeleverd in januari 2020 en de tweede fase wordt opgeleverd in maart/april 2020.

Groen, bewust en duurzaam
De huurwoningen worden zeer energiezuinig opgeleverd. De woningen hebben geen gasaansluiting en zijn nog duurzamer dan een nul-op-de-meter woning. De woningen hebben een negatieve EPC van -0,2. Dit houdt in dat de woning 2.800 kWh duurzame energie voor het gebouw gebonden gebruik levert en daarnaast nog eens 2.800 kWh voor niet gebouwgebonden gebruik. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp Inventum Ecolution Combi, vloerverwarming op de begane grond en weerstandsverwarming op de verdieping. De woningen worden geventileerd door natuurlijke toevoer door middel van zelfregulerende roosters in de ramen en mechanische afzuiging via de Ecolution. In de woningen wordt enkel duurzaam FSC/PEFC hout toegepast. Kortom dé mogelijkheid om groen, bewust en zeer duurzaam te huren in Roermond. Doordat er meer energie wordt opgewerkt dan wordt verbruikt voor gebouw gebonden gebruik en doordat de woningen gasloos zijn heeft u als huurder zeer lage energielasten.

Luxe en compleet
De woningen zijn voorzien van een luxe en complete keuken van NUVA keukens. Deze keukens zijn voorzien van een keramische kookplaat, recirculatie afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combinatiemagnetron. Het toilet en de badkamer wordt licht en luxe afgewerkt en voorzien van een zwevend wandcloset, Grohe thermostaatkraan en Jika wastafel.

De woningen worden voorzien van hardhouten kozijnen met een dubbele openslaande deur naar het terras. Het terras wordt bestraat tot een diepte van 2,4 meter achter de woning met betontegels. Er wordt een looppad van 60 cm gerealiseerd tussen het terras en de toegang van de achtertuin. De erfafscheidingen worden uitgevoerd in een gaashekwerk van 180 cm hoog en voorzien van een stalen looppoort voor de toegang naar het achterpad. Enkele eindwoningen hebben in plaats van het gaashekwerk een haag of een halfsteens gemetselde tuinmuur. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen houten berging in de tuin.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Neeldervelt
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs (p.m.)
€ 979,- tot € 995,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden