Wolfsberg (Bouwkavels)

Roermond - Herten
Actueel aanbod

Kenmerken

Kaveloppervlak
310 - 1100m2

Over dit project

Het nieuwbouwplan Wolfsberg is gelegen aan de rand van de kern Merum. Dit betekent landelijk wonen aan de rand van de stad Roermond. Hier kunt u genieten van de natuur en de Maasplassen en woont u toch in de nabijheid van het centrum van Roermond. Binnen 5 minuten bent u in hartje stad. Maar door de gunstige ligging ten opzichte van de oprit van de A73 zijn ook Venlo, Heerlen en Maastricht snel bereikbaar. Verder biedt het plan een bijzondere diversiteit, er zijn maar liefst meer dan 10 verschillende woningtypes, zowel halfvrijstaand als vrijstaand.

Aan de rand van dit nieuwbouwplan zijn vrije bouwkavels van verschillende oppervlaktes en afmetingen te koop. Hierop kunt u als particuliere opdrachtgever uw eigen woning bouwen. Of u nu een karakteristieke villa wenst of juist kiest voor een modern ontwerp, in Wolfsberg is het allemaal mogelijk. Welke keuze u ook maakt: uw woongenot staat altijd en overal centraal!

Er zijn kavels met verschillende kavelgroottes te koop varierend vanaf 310 m² tot maar liefst bijna 1.100 m².

Er is nog twee kavels beschikbaar, kavel D4 met een grootte van maar liefst 1.093 m2. Hier kunt u uw droomwoning realiseren met een grote, diepe tuin, ideaal voor bijvoorbeeld een zwembad. Kavel K1 is nog beschikbaar, deze heeft een oppervlakte van 310 m2.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wolfsberg (Bouwkavels)

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden