Google AdWords uitbesteden

't Parcje XL

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
180 - 180m2
Kaveloppervlak
595 - 1129m2
Inhoud
780 - 867m3

Over dit project

De laatste 2 woningen!
Voor mensen die hoge eisen stellen aan leefomgeving en leefruimte, zonder het milieu uit het oog te verliezen, is dit een laatste kans om hun droom werkelijkheid te laten worden. In het bouwplan ‘t Parcje is enkele maanden geleden afgetrapt met de bouw van de laatste woningen.
’t Parcje doet zijn naam letterlijk eer aan, het is omheind, ruim aangeplant en toch dicht bij het centrum en de uitvalswegen. Op korte afstand liggen de Maasplassen, het Roerdal en de Meinweg.
Gelegen aan de bosrand, vrijstaand op zeer ruime percelen van maar liefst respectievelijk 1.129 en 786 m² bieden de woningen alle mogelijkheden om een heerlijks gezinsleven te combineren met een beroep aan huis.

Niet alleen worden de woningen parasol-gereed en kook-klaar opgeleverd, wij verhuizen u ook gratis naar uw woning en helpen u ook bij de verkoop of overbrugging van uw huidige woning.

180 m² Woongenot verdeeld over 3 verdiepingen, lekker verwarmd met vloerverwarming tot in het kleinste hoekje en per saldo toch 0 op uw energiemeter. In maart jongstleden zijn is de vergunning verleend voor deze laatste 2 woningen met een gasaansluiting. Hier kunt u dus nog zelf kiezen voor koken op gas of op elektra en ook eventueel voor een sfeerhaard in uw woonkamer, werk- of badkamer. Hier kunt u nog zonder de lawaaierige en extreem geld verspillende warmtepomp genieten van “0 op de meter”. Economischer kunt u voorlopig nergens meer terecht in Nederland.

Ook bij de financiering bieden deze energie neutrale woningen een voordeel. Wij kunnen onder voorwaarde een extreem lage rente van wel 1,55 % voor 10 jaar vast aanbieden. In combinatie met het effect van “0 energie” kan het voor u voordeliger zijn om een deze nieuwe, duurdere woning te bewonen dan in uw bestaande woning te blijven wonen. Duurder kan dus toch goedkoper zijn! (vraag naar de voorwaarden).

De laatste nog beschikbare woningen worden thans gebouwd op de kavels met nummer X1 en X12.
Standaard ingebouwd zijn onder andere een verlengde garage en bijkeuken.
Bij X1 en X12 dubbele garages en de exclusieve mogelijkheid voor een atelier of kantoor in de tuin.

De bouw is volop bezig en volgens de huidige planning kunnen de woningen in het eerste kwartaal 2020 worden opgeleverd. Oplevering en afwerking wordt in overleg met u gepland. De woningen zijn in aanbouw maar er kan nog rekening gehouden worden met uw individuele wensen/aanpassingen.

Als u de locatie bezoekt zult u zelf ervaren dat we niet alleen de woningen super compleet afleveren maar ook de woonomgeving. Alle wegen met waterbuffers, rioleringen etc. zijn nu al gereed en getest en bij oplevering zijn alle opritten, verlichtingen en plantsoenen gereed. Het speeltuintje voor de kleintjes is nu al speelklaar. Het plan is verkeersluw, zeer rustig en kindvriendelijk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
't Parcje XL
Koopwoningen
2

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden