Roermond - Jazz City

Roermond - Roermond
Actueel aanbod

Over dit project

Welkom in Jazz City
Sfeervol wonen aan de Boulevard

Wonen in een muzikaal meesterwerk, op steenworp afstand van de binnenstad met uitzicht over de Maas – het kan! De Maashaven brengt met haar ‘Boulevard Nautique’ levendigheid in Jazz City. Binnenkort vormt dit het decor voor een bruisende boulevard met fijne plekken om te wonen en te genieten van de aanwezige horeca, winkels en het fraaie uitzicht op de indrukwekkende jachten in de Maashaven.

Klinkt wonen aan de Maas je als muziek in de oren of ben je als een blok gevallen voor het uitzicht op het bruisende stadsleven van Roermond? In Jazz City vind je het allemaal. Het is een unieke mix van snelheid en tot rust komen, shoppen, beleven en vanuit je woonkamer genieten van de skyline van Roermond. Een plek die de juiste snaar weet te raken.

De locatie
Het nieuwe stadsdeel van Roermond

Jazz City wordt hét nieuwe stadsdeel van Roermond. Deze unieke woonlocatie ligt direct aan het de Maas en kenmerkt zich door een bruisende boulevard vol winkels, entertainment en horeca. Daarbij wandel je binnen no-time de binnenstad van Roermond in – ideaal!

In totaal worden circa 330 appartementen in drie fases gerealiseerd. Uiteraard stuk voor stuk en onder hoogwaardige architectuur. Waar de appartementen in New Orleans in het voorjaar van 2017 zijn opgeleverd, starten we binnenkort met de bouw van Manhattan. In een later stadium starten we met de woningen aan de Boulevard. Alle woningen beschikken straks over een eigen parkeervoorziening en sfeervolle entreeportalen.

Wonen in Jazz City
In één van de vier woongebouwen

New Orleans
Opgeleverd

Het eerste appartementengebouw op Jazz City dankt haar naam aan de grootste jazzstad ter wereld. In New Orleans vind je 94 luxe appartementen en 6 riante penthouses. Bijna geen appartement is hier hetzelfde, waardoor je steevast op jouw manier woont. Gemene deler is de luxe afwerking, de beschikking over eigen parkeerruimte, een waanzinnige lichtinval en een ruim balkon. In New Orleans heb je bovendien alle ruimte, de woonoppervlakken variëren immers van 60 tot 160 m2.

Manhattan
Opgeleverd

Als tweede in de skyline van Roermond is Manhattan reeds zichtbaar. Het exclusieve en spraakmakende woongebouw met slechts 39 luxe penthouses en appartementen. Ruimtelijkheid, flexibiliteit en mooie, duurzame materialen smelten hier samen tot een ontwerp met een high-end uitstraling. Als een opgaande spiraal torent het gebouw op majestueuze wijze boven Jazz City uit. De woningen variëren daarbij van een riante 118 tot een imposante 202 m2, waarvan inmiddels alles is opgeleverd!

Baton Rouge
Coming soon!

Logeren, shoppen en wonen – in Baton Rouge kan het allemaal. Zo telt dit schitterende gebouw een hotel, een diversiteit aan outletstores alsook 40 luxe appartementen die uitkijken over de bruisende boulevard én de imposante Maashaven – een plaatje op zich! Op je balkon of terras kan je hier dus heerlijk genieten van de middag– en avondzon en de mooiste vergezichten. En ook aan jouw auto is gedacht, parkeren vindt immers plaats in de gezamenlijke garage van Baton Rouge en het naast gelegen Manhattan.

Four Brothers
Coming soon!

Ook woongebouw Four Brothers heeft op de begane grond outletstores alsook diverse horecagelegenheden. Hierboven bevinden zich de circa 150 schitterende appartementen uitgevoerd in verschillende types. De naam Four Brothers is ontleend aan de vier torentjes die straks kenmerkend zullen zijn voor de skyline van Roermond. Aan de achterzijde van het gebouw wordt de parkeervoorziening gerealiseerd voor de bewoners en de bezoekers van de appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roermond - Jazz City
Type woningen
Appartement, Penthouse

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden