Roermond Neeldervelt, fase 1 en 2

Roermond
Actueel aanbod

€ 335.000,- tot € 335.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 139m2
Kaveloppervlak
330 - 330m2
Inhoud
551 - 551m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Toekomstige bewoners kunnen omschreven worden als van 'jong tot oud' en van 'starter tot actieve senior'.

Binnen het plangebied van ruim 10 hectare worden de komende jaren 179 woningen gerealiseerd. Naast projectmatige twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen biedt Neeldervelt ruimte voor vrije sectorkavels waar toekomstige bewoners zelf aan de slag kunnen.

De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor diverse buitenactiviteiten. Mocht dit niet voldoende zijn dan bieden de volkstuinen binnen Neeldervelt de gelegenheid tot het verbouwen van groenten en fruit. Winkels die hierin kunnen ondersteunen, zoals diverse boerdij- en verswinkels, maar ook de Huis & Tuinboulevard, bevinden zich om de hoek.

Bij de ontwikkeling van Neeldervelt wordt veel aandacht besteed aan openbaar groen, waarbinnen ook diverse speelmogelijkheden gecreëerd worden. Wanneer buitenspelen niet mogelijk is kunnen de kids zich vermaken bij de binnenspeeltuin Ballorig.

Ontspanning na een dag hard werken is op loopafstand te vinden bij Wellness center Dennenmarken. Voor de meer actieve outdoor recreanten ligt Nationaal park de Meinweg in de buurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roermond Neeldervelt, fase 1 en 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
60 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 335.000,- tot € 335.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden