Roerdelta ontwikkelfase 2

Roermond
Toekomstig aanbod

Over dit project

Met het water aan de ene kant en de binnenstad aan de andere kant, is Roerdelta de plek bij uitstek waar je heerlijk kunt wonen, werken én recreëren. Inmiddels is de helft van deze nieuwe wijk in hartje Roermond bijna gereed. Omdat de belangstelling op deze populaire woonplek gestaag groeit, werkt gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed momenteel de plannen uit voor de tweede fase. En één ding kunnen we al verklappen: fase twee claimt unieke plekjes direct aan het water. Wauw!

Jouw stem geldt
Waar we vorig jaar meerdere bijeenkomsten hebben gehouden waarin we de ideeën en wensen van omwonenden en andere belangstellenden verzamelden, willen we dat met deze tweede fase opnieuw doen. Anders dan de vorige keer, zal dit nu ook online plaatsvinden. Als gebiedsontwikkelaar moet je immers luisteren naar de bestaande én aanstaande Roermondenaren – zij gaan er tenslotte wonen en recreëren. De aankomende tijd zullen deze online onderzoeken plaatsvinden waarna we in het najaar een gedetailleerder plan zullen presenteren, om vervolgens in het najaar van 2019 van start te gaan met de verkoop van de eerste woningen!

Geef jouw woonwensen aan ons door!
Zodoende kun je in de komende periode jouw persoonlijke woon- en leefwensen kenbaar maken, wat ons de benodigde ideeën en inzichten geeft om de ideale woonwijk te kunnen realiseren. Klik daarvoor op onderstaande button en geef jouw input aan ons door. Zo maken we samen een pareltje van deze tweede fase van Roerdelta!

Vul de vragenlijst in via de website www.roerdelta.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Roerdelta ontwikkelfase 2

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Roermond.

Aanmelden